267 en klaar ermee!

Het kost mij steeds meer moeite om hier te schrijven. Ik maak niet veel mee, voor de ene slow reading, voor de ander saai. Voor mij komt het allemaal een beetje op het zelfde uit. 

Op mijn vraag: zorg ik wel goed voor mezelf? Kan ik nu echt wel volmondig ja zeggen. Gezond en ongezond is in balans. Ik heb werk dat nu echt leuk is. Ik heb de liefste lief die er bestaat. Familie en vrienden om ons heen. Ik sta midden in het leven, heb ups en downs, geniet met volle teugen.

Het allerbelangrijkste voor mij is wel dat ik super trots ben op mezelf, sterker nog, ik ben van mezelf gaan houden! Dat heeft mij kracht gegeven om stralend in het leven te staan.

Mijn energie ga ik nu steken in andere dingen. Ik ben bezig brood te leren bakken, maak heerlijke stoofpotjes en droom over grote dromen. Wie weet wat uit mag komen. 

Ik dank ieder die mijn stukjes heeft gelezen. Schrijven die ik met plezier, alleen hier zal ik het niet meer doen. Ik wens jullie heel veel geluk, warmte en liefde. 

Liefs Adrie xxx
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.