Oma met kleinkind # 7.38 van 365

In Doesburg hebben ze veel standbeelden, vandaar dat ik vandaag weer een beeld laat zien. Dit beeld staat op de Markt in het oude deel van Doesburg.

Dit bronzen beeld heet oma met kleinkind en de reden daarvan is wel te zien denk ik.  Het beeld is gemaakt door de beeldhouwer Theo Renirie ( 1927 – 2016) uit Doesburg. Bij het beeld hoort een klein kinderversje:

Achter grootmoeders rokken lopen sjokken,                                                                                                                                               Met je warme manteltje aan,                                                                                                                                                                         Samen op één voetstuk staan!

Op www.facebook.com/eendkuhwak plaats ik nog een pixel van dit beeld.

Groetjes Kuh Wak
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.