#306 tm #312

306, vrijdag
Vanochtend gewerkt, de middag rustig aan gedaan. Training gegeven, usual vrijdag.
Jassen weggedaan, maar eerst in de plastikzak gedaan en toen: oh: foto vergeten. Geen zin om het er weer uit te halen en de zak ging ook al wat kapot. Dus daarom maar zo:
20191103_124541

307, zaterdag
Lekker rustig aan. Boodschapjes, was. Kijken bij een uit-wedstrijd van team oudste dochter (papa is coach, zij geblesseerd) 2 teams bij ons uit de competitie speelden daar ook een wedstrijd tegen elkaar. Ook even bij gekeken uiteraard. En daarna met teamgenootje door gereden naar onze uit-wedstrijd. In de kleedkamer ging al van alles mis. Iemand had het verkeerde shirt aangetrokken. Iemand was haar broekje vergeten, dat soort dingen. In de wedstrijd was het gevoel helemaal niet goed en we hadden een verrassend slechte scheidsrechter. Een oud mannetje die vooraf al aangaf dat hij wat foutjes maakten, maar dat wij uiteraard ook niet foutloos zouden spelen. Wel jammer dat al zijn missers in het voordeel van de thuisspelende ploeg waren. In de 4e set sprong een speelster van de tegenstander op mijn voet en ook dat zag hij niet (niet te missen als iemand helemaal onder het net door komt). Tjonge wat was ik gefrustreerd. Vanaf dat moment ging hij opeens ‘voor’ ons fluiten (ook met heel gekke ballen) en wonnen we de laatste set. 3-1 verloren en geen fijn gevoel aan de wedstrijd overgehouden. Dit zat zeker ook bij ons zelf. ‘Het gevoel’ mistte, vandaag. Snel vergeten en weer door gaan. Vandaag gaat deze stapel hemdjes weg.
20191103_124507

308 Zondag
Rustige ochtend en daarna naar mijn schoonzusje voor een (verrassings-) babyshower! Leuk om hierbij te zijn, hele grote groep dames. Raden of het een jongen of meisje zal zijn, welke dag hij/ zij geboren zal worden en welke naam het zal zijn. Gezellig! Vandaag de kaartenhouder in de gang opgeruimd. Sommigen gaan in de bak die ik verzamel met mooie briefjes, kaarten en tekeningen. Anderen blijven op het kaartenrekje. En onderstaande stapel mag weg.
20191103_120213

309, Maandag
Drukke dag in Amsterdam, van afspraak naar afspraak. s Avonds gaan we op een opendag van een VO-school kijken met onze meiden. Dit was een van de kanshebbers voor onze dochter. Maar eigenlijk is ze niet zo enthousiast (wij ook niet). Vandaag gaat deze bak weg. Stond onder de wasbak in de keukenkast. Zaten heel veel vaatwasserblokjes in, zijn nu eindelijk op 😉 (waren niet zo heel fijne blokjes)

20191107_084651

310, dinsdag
Wederom een dag op t werk die zó voorbij was met veel bijeenkomsten. s Avonds weer een wedstrijd. Nu wel weer het goede gevoel en 3-1 gewonnen. Heel fijn!

20191103_124736

311, woensdag
Ochtendje niks/ weinig gedaan, beetje huishouden. Ik heb het zo nodig om bij te komen. Ook pianoles gehad (ik was het bijna vergeten) s avonds gekeken bij de volleybaltraining van de jongste.
20191103_125011

312, donderdag
Thuis aan het werk geweest. Verder lekker dagje met de kids. s Avonds weer bij een school gekeken. Dochterlief was helemaal blij. Grote kanshebber, deze school. Maar er zijn er nog veeeel meer. Dus ook nog meer scholen te bezoeken. Ik ben eerder weg gegaan, zodat ik mijn eigen training kon doen. Volleybal is leuk! Dit kussen mag weg!

20191112_113928
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.