#313 tm #324

313, Vrijdag
Op bezoek bij oude-buuf. Even goed bijgekletst. s middags de eerste trainingen van dit seizoen voorbereid van de volleybalschool. Deze is s avonds weer gestart. Erg leuk. De tijd vloog voorbij! Vandaag een aantal plastic klerenhangers weggedaan.
20191112_114011

314, zaterdag
s Ochtends had de jongste wedstrijden. 2 x gewonnen. s Middags moest team van oudste wel spelen, maar onze dochter wilde niet mee, wat ik best begrijp. Het is niet leuk om steeds aan de kant te zitten. Wij zijn met zn tweetjes lekker thuis gebleven. s Avonds uit eten met mijn paardenvriendinnetjes en daarna naar een voorstelling “Gek van Paarden” Het boek hadden we allemaal jaren geleden al eens gelezen. Erg geslaagde avond. Dit boek mag weg. 1 van de nog niet gelezen boeken, maar ik kom er echt niet doorheen. Sorry voor alle mensen die het een prachtig boek vinden. Weg ermee. Ik pak een boek van Karin Slaughter wat ik nog niet heb gelezen, en dat leest een stuk prettiger!

20191112_113943

315, zondag
Jongste heeft s ochtends een wedstrijd van paardrijden. Ze rijdt echt prachtige punten, maar niet in de prijzen. Ik vond het een nette proef en alweer een stuk beter dan eerst! We hebben weer heel regelmatig de open haard aan. Heerlijk!
Vandaag gaan deze ‘beauty”producten weg. Komen van verschillende plekken in het huis (hmm misschien moet ik daar nog iets aan doen?)
20191112_114132

316, maandag
Weer zoń supper snelle dag met afspraken. s Avonds lopen de kids Sint Maarten. Wat een bakken met snoep! Vriendinnetje van jongste blijft bij ons slapen.
Deze schoenen gaan vandaag weg. Zijn te kort voor mijn benen. Draag ze bijna niet.
20191112_114120

317, dinsdag
Lekker uitslapen. Manlief en ik hadden een communicatiefoutje over wie vandaag vrij zou nemen (studiedag kids) en we hadden alle twee vrij genomen. Maar zo gelaten. Lekker keuvel dagje. Pianoles (verplaatst), ik met oudste naar de winkels en de bibliotheek. Jongste, vriendinnetje en manlief naar speelparadijs. S Avonds op bezoek bij oud-teamgenootje. Even bijkletsen. En ooh wat heeft zij een mooie nieuwe kitten! Prachtig dier! Vandaag doe ik wat frutsels uit huis weg.
20191112_114044

318, woensdag
Thuis werken. Veel werk verzet. s Middags manege en s Avonds schoonmaken op de school van onze kinderen. Elk jaar heb je altijd 1 of 2 de beurt, samen met andere ouders. Mijn oudste ging mee. Gezellig hoor!
Deze laarzen aangedaan. Vind ik ze nog leuk. Zal ik ze houden of wegdoen? Mijn kids vonden het cowboylaarzen, manlief was ook niet zo positief. Okay, dan gaan ze weg. Ik heb ze ook al veel te lang! Zeker een jaar of 12. (En al een paar jaar niet gedragen). Hakken en zolen zijn nog netjes. Kringloop dan maar 😉
20191114_112042

319, donderdag
s Ochtends thuis gewerkt, s middags met oudste naar podotherapeut. Hij was heel tevreden over alles (de zolen, het lopen, voeten, verminderde pijn) We mogen langzaam op gaan bouwen met bewegen. Over een halfjaar krijgen we een oproep voor een vervolg afspraak. Volgende week naar de huisarts. Daarna nog een moeder van school op de koffie. En s avonds weer trainen. Ik kreeg een super tip van mijn trainer die meteen ook effect had. Zorgt ervoor dat ik wel minder controle heb, maar wel veel meer power in mijn slagarm. Blij mee!
Deze speel/ kruiptunneltjes gaan weg, maar ik laat ze nog even hier. Heb aan de trainsters gevraagd van de jongste groep of zij er nog belang bij hebben. Verder heb ik een overzichtsfoto genomen voor de kringloop (Zie hoofdfoto). Dit wil ik zaterdag weg gaan brengen. Niet van 1 maand dit keer, maar de logeerkamer staat vreselijk vol!

20191114_141556

320, Vrijdag
s Ochtends bij de kapper geweest. Heerlijk ontspannen. Ik was moe (mede door mijn mooie boek wat ik s avonds in bed lees). Ik viel bijna in slaap.
s middags nog even gewerkt en daarna gerelaxed! Fijn in het zonnetje. S avonds 1 training en daarna naar de TRZ de jongste ophalen. Manlief was gevraagd om in te vallen als trainer en onze jongste moest opgehaald. Oudste was op een feestje van een klasgenoot.
Deze wierrookjes incl houder weggedaan. Gaan morgen ook gewoon mee naar de kringloop 😉
20191115_125855

321, zaterdag
Oudste wedstrijden, haar team dan. Maar manlief, de trainer/ coach heeft haar aan het einde van 3 sets een paar punten ingewisseld. Omdat het goed gaat met haar voeten. Kijken of het reactie oplevert. Deze info kunnen we as woensdag dan ook meenemen richting de huisarts. Ze was zo blij! En wij ook! Nu hopen dat ze morgen geen heftige pijnklachten heeft.
Hierna boodschappen en daarna de spullen voor de kringloop ingeladen en weggebracht. Samen met oudste. Daarna nog even de stad in om voor haar nieuwe schoenen te kopen. (Geslaagd)
Vandaag gaat dit plateau met kaarsjes weg. In de prullenbak wel te verstaan. Zou het plateau opnieuw kunnen gebruiken (heb ik ook al een aantal keer gedaan), maar het mag weg. Tijd voor iets anders.
20191115_140250
322, zondag
Relaxed begonnen dagje. Maar ik raakte gefrustreerd door een paar dingen. Tjonge wat zat ik mezelf in de weg. En toen ging mn bril ook nog eens kapot. Is misschien ook een gevalletje: hoort dit wel in je project? Maar het was typerend voor mijn dag. Gelukkig begrijpt mijn man mij, en hebben we even fijn kunnen praten. Daarna met zn vieren naar de Vreugdehoeve gewandeld (ook oudste, het in beweging brengen gaat erg goed.. gelukkig heeft ze wel wat reactie, maar niet veel pijn). Daar lekker gezeten, wat gedronken en bitterballen gegeten. Vanaf toen ging het weer bergopwaarts..
20191119_082104

323, maandag
Weer werken en snelle-voorbij-dag. S avonds kwam ik thuis met het eten op tafel en de open haard aan. Heerlijk knus. Met elkaar op de bank gezeten met een theetje, kids op bed en toen Harry Potter (een na laatste) kijken. Fijn avondje. Beddengoed van de meisjes uitgezocht. Dit mag zo -wie -zo weg, gebruiken we niet.
20191119_083119

324, dinsdag
Vandaag thuis werken omdat ik donderdag de hele dag moet werken. Maar na een uurtje bijwerken administratie en planning ben ik maar gestart met bijwerken van dit project. Moet ook gebeuren. En de werkzaamheden laten het ook wel toe. Zo meteen ga ik nog wat dingen regelen voor mn werk. Is dit in ieder geval weer op orde. Met uitzicht op de keuken rommel ik wat in de keukenkastjes en trek deze bak-spullen eruit. De meiden worden hier te groot voor denk ik. En ik heb nog zoveel meer… Naar de kringloop ermee. Tussendoor dwarrel ik wat door huis en zet spullen op andere plekken, waardoor er meer bij elkaar staat wat bij elkaar hoort.  Nog 42 dagen (1 extra dag) en dan zit het erop. Ik denk dat ik in 2020 nog wel wat door ga. Er staat nog genoeg onzin in mijn huis. Niet meer in een project en niet meer elke dag. Maar wegdoen voelt fijn! Opruimen ook. Het geeft rust.
20191119_082647

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.