En terwijl de dagen korter worden en de temperatuur daalt, kijk ik alvast richting de kerstvakantie. Misschien ben ik wat vroeg dit jaar om al kerstwensen de wereld in te sturen. Dat is vast niet zo erg: onderzoeken geven aan dat ‘voorpret’ een groot deel bijdraagt aan ons geluk. En ik kijk uit naar de kerstperiode.

De afgelopen twee jaren heb ik in de maand december een ‘DO-Cember’  gehouden, hier op de site.  (2017 en 2018)
Al vanaf de zomervakantie was ik bezig met de voorbereidingen hiervan. Ook dit betekende veel voorpret en gaf een fijn gevoel: om ergens naar toe te werken. Dit jaar ben ik flink druk geweest op mijn werk, en ook voor de komende weken staat mijn agenda al aardig vol. Daarom zal DO-Cember dit jaar een iets eenvoudigere vorm kennen. DO-Cember start iets later en er zullen iets minder artikelen zijn. Maar we gaan er uiteraard wél een mooi feest van maken!

Het thema van dit jaar kan ik alvast verklappen: We gaan dit jaar aan de slag met creativiteit! Hoe laat jij jouw creativiteit stromen? Waar haal je jouw inspiratie vandaan? Je vindt goede ideeën, interviews en (boeken)tips. Laat de vrijheid en mogelijkheden die je (hopelijk) ervoer toen je kind was weer stromen <3

Wordt vervolgd…

May you never be too grown up to search the skies on Christmas Eve!
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.