#325 tm #341 Aftellen!!

Woensdag dag 325
Nog 41 te gaan! Vanochtend jongste op school afgezet en meteen met oudste naar huisarts. Ook de huisarts is positief en geeft aan dat we mogen gaan opbouwen. Vervolgens oudste meteen afgezet bij een van de VO scholen waar ze met haar klas ging kijken. Door naar piano les. Oudste weer ophalen en terug brengen naar school. Time flies! Nog even met een vriendin gekletst en toen alweer de kids ophalen. Middagje manege.
Vandaag gaat dit krab-ding voor de katten weg. Is papier en er komen altijd allemaal stukjes vanaf. Rommel dus!
20191119_095449

Donderdag, dag 326
Werken in Amsterdam. S Avonds een bijeenkomst die ik samen met anderen had georganiseerd. Zaten wel wat kleine puntjes in, maar voornamelijk een positieve bijeenkomst.
Vandaag gaat deze BH weg. Is zgan. Is te smal voor mijn rug. Gezocht naar ‘tussenstukje’ maar nooit kunnen vinden. Schijnen bij de HEMA te koop te zijn. Nou niet bij de Hema van ons…
20191119_083401

Vrijdag, dag 327
Broer-lief is jarig. Dagje voor mezelf in gepland. Achter de computer met wat dingen voor mezelf en de site bezig geweest. S avonds volleybalschool, 3 uur training gegeven.
Vandaag doe ik deze kaars weg. Vind m niet meer echt mooi.
20191120_173445

Zaterdag, dag 328
Manlief met jongste mee naar wedstrijden. ik sla een keertje over, samen met oudste thuis. Maar ook boodschappen en de was. Onze trainer is ziek en er wordt gevraagd of manlief ons wil coachen. Hij moet er ff over nadenken, maar doet het dat toch (gelukkig ;-)) We spelen tegen een team dat op dat moment 1e staat. Wij winnen 1 set, maar het hadden er ook zo maar 2 kunnen zijn, of 3 zelfs. Mooie wedstrijd om te spelen. Ondanks het verlies een goed gevoel.
S AVonds komt een vriendin van mij langs. Ik krijg al een eerste cadeautje voor mijn verjaardag!
Vandaag gaat deze beker weg. Hij doet t nog wel, maar er zit een barst in. Denk ook dat hij binnenkort echt stuk gaat. Prullenbak verhaal.
20191130_084331

Zondag, dag 329
Naar mijn zus enzo. Ik neem wat bonbons mee en 2 van de trainingsbroeken die ik weg heb gedaan in mijn project. Gezelligheid, lekker eten, fijn wandelen en alweer cadeautjes voor mijn verjaardag!
Vandaag heb ik een Zorgenvriendje verkocht op MP.
20191124_100129

Maandag, dag 330
Werken in Amsterdam. Overleg met mijn leidinggevende. Bespreking met directie ivm de OR waar ik in zit. Dynamisch dagje. Collega krijgt resultaten van onderzoeken en krijgt naar omstandigheden goede berichten! s Avonds laatste Harry Potter kijken. Vandaag deze mooie wereldbol weggedaan. Eerst heb ik er nog een paar mooie foto’s van gemaakt. Ik had deze gekregen via de weggeefhoek, maar nu mag tie iemand anders blij maken via de kringloop-winkel.

20191122_132646

Dinsdag, dag 331
Samen Actief in een van de huizen van de wijk. Veel bewoners zijn gekomen voor een korte fittest, gezond eten koken en beweegaanbod. Mooi resultaat! s Avonds een volleybalwedstrijd: 3-2 gewonnen. Maar het had ook zo 4-0 voor ons kunnen worden, naar mijn mening 😉
Weer een broek kapot, de rits. Ik moet betere kwaliteit gaan kopen denk ik. Al vind ik dit wel heel fijne broeken om te dragen..

20191201_093310

Woensdag, dag 332
Eindelijk naar de stad om een nieuwe bril uit te kiezen. Wat ben ik mijn reserve bril zat zeg. Ik kijk er ook niet lekker mee. Als de meiden uit school komen gaan we met zń 3-en naar de Action om spullen te kopen voor de surprises op school en enkele cadeautjes. Hierna door naar de manege en een rustige avond.
Deze kaarten gaan weg. Ik geef ze uiteindelijk aan een vriendin die ze evt ook bij haar coaching kan gebruiken.

20191201_121443

Donderdag, dag 333
Jongste is ziek thuis. Thuis werken, s avonds trainen. Weer zo’n dag die voorbij vliegt.
Oudste doet deze sokken weg. Vorig jaar als teamsokken gekocht, maar ze past ze niet meer. Zijn te kort voor haar benen.

20191205_164521

Vrijdag, dag 334
Jongste nog steeds ziek, druk met boodschappen, taartje maken, logeerbed klaarmaken en de was. Tussen de middag gesprek op school ivm schooladvies van oudste voor het VO. Mooi advies, wij zijn het eens. Hierna komen mijn ouders aan met de trein. Ik haal ze op. De jongste begint op te leven en voelt zich weer wat fitter. Ze zou eigenlijk weer talententraining hebben, maar deze afgezegd omdat ze ziek is. Wel leeft ze zó op, dat we besluiten om uit eten te gaan. Eerst geef ik nog sinterklaastraining. De trainers van de jongensgroep zijn er niet dus ik doe beide groepen, kan ook prima, zeker met de extra hulp die ik er nog bij kreeg.
Rondje badkamer. Deze troepjes mogen alsnog gaan. Naar de prullenbak
20191205_164744

Zaterdag, dag 335
Jarig! s ochtend speelt jongste met haar team een aantal belangrijke wedstrijden in de competitie en wint alles. Neemt zo de koppositie over. Volgende week nog 3 wedstrijden tegen wat makkelijkere tegenstanders. Wanneer ze deze winnen worden ze volgende week kampioen. Opa en Oma kwamen uiteraard kijken.
Vervolgens familie voor mijn verjaardag op bezoek, en daarna een groepje vriendinnen. Heel gezellig en ik heb heel fijne en lieve cadeaus gehad. 1 vriendin heeft uit mijn naam een bedrag overgemaakt aan een goed doel. Dit als reactie op mijn project (Wat geef je iemand die elke dag iets weg doet uit huis hihi). Heel fijne dag!
Deze wasmand is ondertussen versleten en verlaat ons huis

20191201_123611

Zondag, dag 336
De dag rustig begonnen. Surprises voor school afgemaakt. Wat left-vers van de verjaardag opgegeten en daarna naar de volgende verjaardag, van onze neef. Ook weer gezellig. s Avonds had ik nog plannen, maar ik had enorme buikpijn. Plannen afgezegd omdat ik bang was dat het buikgriep zou worden.
Bak met tijdschriften nog eens doorlopen (Ronde 2). Nu blijft er toch echt heel weinig over, hihi
20191205_184614

Maandag, dag 337
En nu was de oudste ziek (Koorts, buikpijn, hoofdpijn). Ik ben thuisgebleven, manlief zat al op kantoor. Voelde me zelf ook niet zo fit, maar toch wel gewoon thuis gewerkt. s avonds kon ik niet meedoen met het sinterklaas-feestje van mijn werk (ivm reistijd en thuiskomst tijd van manlief). Elk jaar is er wel wat. Al een keer eerder een kind ziek, gescheurde enkelbanden en nu weer kind ziek.. Helaas pindakaas.
Dit bloknootje met papiertjes staat me in de weg. Eruit!
20191205_184626

Dinsdag, dag 338
Vandaag heel vroeg naar Amsterdam. Manlief blijft bij oudste thuis. Heenweg duurde 2 uur. Terug weg ook. Lange dag zo (07.15- 19:00 uur van huis geweest). Voelde me niet fit.
Bak met haar spulletjes nog eens bekeken. Dit spul gebruiken we niet, dus het mag weer weg!
20191205_184640

Woensdag, dag 339
Oudste nog steeds ziek, ik ben thuis. Pianoles had ik afgezegd ivm ziek pupke. Voel me ook nog steeds niet echt top. Ik heb mijn nieuwe bril opgehaald en t meisje even alleen thuis gelaten (kan ook wel ze is 11). Heel erg blij met mn nieuwe bril. Kijkt weer een stuk prettig en ik vind m leuk! Ook meteen langs de Rituals gegaan en daar eea gekocht van bonnen die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Met jongste naar paardrijles, oudste thuis. Toen begon ze op te leven en hebben we wel 6 x gebeld. Ze ging zelf cupcakes maken, maar had af en toe vragen tussendoor 😉
Deze stapel met kussenslopen en kinderonderleggers mogen naar de kringloop.
20191206_124722

Donderdag, dag 340
Weer een mijlpaal! Nog maar 26 dagen te gaan (1 extra dag)! Kids hebben continue rooster ivm sinterklaas. Thuis werken. Drukke dag zelfs! oudste is naar school. Als het niet gaat word ik gebeld. Gaat prima. Hun gemaakte surprises zijn leuk ontvangen en ze hebben zelf ook leuke dingen gehad. De oudste een kattenbak met grit en hierin nep-drollen hihi. Leuk gedicht erbij 🙂 Last van mijn lijf, longen. Maar s avonds met trainen was het eigenlijk wel fijn.
Dit potje gaat vandaag weg.
20191206_124926

Vrijdag, dag 341, Vandaag!
s ochtends thuis werken. Tussen de middag de kids. Van alles nu te doen, byb boeken verlengen, site bij werken etc. Hopelijk kan ik straks even stil zitten met een kopje koffie. Hoop ik. Vanavond weer een uurtje training geven en daarna jongste ophalen bij de talententraining. En dan is het bijna alweer weekend!
Deze krans hangt al langere tijd op de voordeur, maar mag nu gaan. Tis tijd!

20191206_124841
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.