365 dagen LICHT #3

kaarsenNa een middagje hard werken in de keuken; afwassen, bijenwasdoeken maken, een walnootcake bakken was het zomaar ineens al donker aan het worden. Tijd om LICHT aan te doen.

Het was geen tip van mijn adventskalender waar ik elke dag een foto van op FB zet. Het kwam zomaar in me op…..alle kaarsjes die maar konden branden aansteken, de LICHTjes in de flessen aan, buiten een paar kaarsjes aan. Kerstmuziek erbij en lekker zitten genieten op de bank. Het enige LICHT wat brandde was het lampje van de oven, die ook nog eens een heerlijke lucht afgaf (van de walnoten die al vanaf oktober walnotenwijn aan het maken zijn) Alle zintuigen op scherp dus. En wie mij een beetje kent, weet dat ik nooit zomaar zit te niksen op de bank. Als ik alle lampen aan had gedaan, was ik zo weer gaan zitten haken, breien, lezen, facebooken, of Word feuden. Deze komt volgende jaar zeker op mijn adventskalender, als ik me daar dan weer aan waag. En de komende dagen/weken komt ie zeker terug. Recividerend LICHT genieten heet dat. Weer eens wat anders dan recividerende hoofdpijnen.
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.