365 dagen LICHT #4

lieklicht (2)

De 1e keer dat ik een dag over heb geslagen is al weer een feit. En dat zal vaker gebeuren als ik een hele nacht, dag en nacht en nog een halve dag in bed lig om een migraineaanval te verslaan. Op zo’n donkere dag, met de gordijnen stijf dicht, en ook nog eens een koude, natte washand op mijn ogen en mijn hoofd, moet ik echt mijn best doen om me naar het LICHT te keren. Om m’n toevlucht te zoeken onder  de vleugels van de Allerhoogste! En bemoedigend is het dan om me alle lieve kaartjes in gedachten te brengen, die ik de laatste tijd gekregen heb! (Ik moet toch wat doen tussen slapen en waken in) En wat geniet ik dan van de mooie pasteltekening die dochterlief speciaal voor mij maakte, in het kader van hun 2e advent viering. En -deze day after- geniet ik daar nog weer extra van, omdat ie naast me staat LICHT te geven.

 
8

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

8

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.