365 dagen LICHT #6

 

In deze dagen voor kerst is het natuurlijk niet zo moeilijk om LICHT te vinden. Overal om ons heen hebben de mensen hun huizen versierd met LICHT, branden de LICHTjes in de kerstbomen, in de ramen. Het ziet er heel warm en gezellig uit. En waar ik andere jaren het liefst vanaf begin december tot half januari met m’n hoofd onder m’n dekbed zou kruipen en moeite moest doen om die decembergezelligheid in mezelf toe te laten, lijkt het nu wel of ik het opzuig. Ik sta gewoon van mezelf te kijken. Zo waren we gisteravond met heel veel plaatsgenoten bij elkaar om van het LICHT te zingen en te horen zingen. Een avond om te genieten, met voor elk wat wils. Mijn favoriet van die avond: Mary did you know. En de uitvoering van Pentatonix staat bij mij boven aan mijn Kerstafspeellijst. Kaarsjes aan, muziek aan en geniet van het LICHT vandaag!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.