Dag #356

Zaterdag, dag 356
Oh zo heerlijk relaxed wakker worden. Beetje vroeg nog, half 8, maar fijn. Koffie op bed, ontbijten met broodjes uit de oven. Achter de computer mijn oude project ‘verplaatst’. Bij het verplaatsen van de oude naar de nieuwe site (hier) is mijn project op een verkeerd profiel gezet. Bericht voor bericht moet het verplaatst worden. Dit is gelukt. Er stond ook nog een half project van mij op (wel helemaal gedaan, maar in een boekje en toen later pas op de site gaan zetten). Ik denk nog even na of ik dat project helemaal hier ga invoeren, of dat ik het laat voor wat het is.

Hierna is manlief met de kids naar zijn vader gegaan. Ik ben lekker in bad gegaan en daarna heb ik boodschappen gedaan. Toen ik terugkwam liet de buurman weten dat de buurvrouw weer thuis is uit het ziekenhuis. Ik ben daar even koffie wezen drinken. Fijn dat ze er weer is en fijn dat het naar omstandigheden heel goed gaat!

Manlief en ik zijn daarna mijn verjaardagscadeau gaan ophalen. Een nieuw kleed voor bij de bank. Ik heb ook meteen een nieuw salontafeltje uitgezocht. Het staat heel mooi en ik ben er heel blij mee!

Thuis weer ff wat relaxen en toen zijn we naar het winkelcentrum in Zuid gegaan. In tweetallen hebben we nog wat kerstcadeaus gekocht. Thuis avond eten en meteen door naar de volleybalwedstrijd van Regio Zwolle. Twee vriendinnetjes gingen mee. De meiden hadden flessen ingezameld voor de Tobias Sybesma Foundation. Ze hadden bijna 6 vuilniszakken vol! De wedstrijd was spannend, ondanks dat het 0-3 werd voor Sneek (bekerwedstrijd) en gezellig in de hal.

Na de wedstrijd de meiden in bed gelegd en gekeken naar de wedstrijd tussen Rico en Badr. Tja wat moet je daar nou van zeggen. Kort, sneu, beterschap voor Badr, benieuwd wat het was geworden als ze door hadden kunnen vechten.

Lange dag, maar erg leuk!

Deze mand gaat vandaag weg, mede door de komst van ons nieuwe tafeltje.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.