Tekenen van geluk

F2911F86-231A-4601-97DE-C32F8541C2D2

Met dit plaatje rond ik toch mijn project #troostvogeltjes af. Dit jaar 2020 staan vrijheid en geluk meer in het teken van mijn tekenen. Natuurlijk is en blijft tekenen troosten, maar vrijheid en geluk klinken blijer en vrijer. En ik weet niet of ik vogeltjes blijf tekenen, misschien stap ik over op vlinders en bloemen, of abstract.

Leuk dat je me volgde, dank je. Zie ik je in mijn nieuwe project?
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Mip zegt

    Wat ben je toch creatief, óók met woorden!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.