365 dagen LICHT #21

Misschien denk je dat het LICHT een beetje naar m’n hoofd gestegen is, want ik schiet zo van #19 naar #21. Wees gerust. Vandaag lukt het met m’n hoofd en gisteren kwam ik erachter dat ik 2x een #15 en 2x een 16 geplaats heb. Oeps, 3 dagen achter elkaar niet helemaal helder. Tijd om m’n LICHT administratie wat beter bij te gaan houden. En ja, ik kan die dubbelen wel gaan veranderen, maar fouten maken moet kunnen, had ik  bedacht, dus ik laat het mooi zo. En wat zie ik hier, ook bij het 365 dagenproject? Een mooie quote over fouten maken. En ook beroemde mensen maken wel eens fouten. Abraham Lincoln zei ooit:” Wie niet in staat is een fout te maken, is tot niets in staat.Ik wens je nog een goede dag toe.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.