365 dagen LICHT #24

Het LICHTpunt van vandaag!! De neuroloog heeft me aangemeld voor het nieuwe anti CGRP medicijn. Binnenkort wordt het aan onze deur afgeleverd en ga ik o.l.v. een verpleegkundige leren om zelf de injecties te zetten. Zo heet dat geloof ik! Ik zie er naar uit, vooral na zo’n hele zware heftige migraine aanval van gisteren. Als dat toch eens zou mogen verminderen……I,n aantallen en in heftigheid! Misschien kan ik de hoofdpijn in de toekomst dan met een paracetamolletje te lijf! Dat zou toch mooi zijn! We knijpen niet alleen in de handen, we vouwen ze ook! En bidden of HIJ zijn LICHT er over laat schijnen.
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.