#7 afgehaakt bij de breiclub én weer aangehaakt

 

758DDFDD-F5CF-4848-A986-D67D81C2E004

Breien is weer helemaal ín. Zo las ik een artikel in de Volkskrant over een breiclub in Amsterdam. Ik zat ook bij een gezellige club, maar breien is toch niks voor mij.

 

Tennisellebogen en verkrampte vingers…dus ik haakte af. Maar het was zo gezellig! Nu ben ik weer aangehaakt en met mooie warme wol ben ik een sjaal aan het haken. Tussendoor haakte ik een lange draad en legde deze harten. Als teken van geluk.

789F8CD6-586E-448B-BCD2-C5757A87B83E
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.