365 dagen LICHT #28

LICHTer leven. Wie wil dat nou niet. Ik Wel! Helemaal, na al die feestdagen waarin ik toch altijd weer meer eet en snoep dan ik eigenlijk van plan was. Al is het geen goed voornemen, want daar doe ik nooit aan. Ik leef meer in verwachting in dit jaar! Al zal ik er wel zelf voor moeten zorgen om wat LICHTer door het leven ga.

Op de foto hierboven staat.  Molly was een tijdje te zien in de etalage van het KunstLokaal van Wapenveld, waar plaatselijke kunstenaars hun moois laten zien tijdens een expositie. Molly is gemaakt door Ineke Crans. Molly spreekt me aan als Mooie Dikke Dame. Zag ik daar zomaar mezelf zitten in die etalage Hoe graag ik er ook een paar kilo af zou willen hebben, het lukt niet zo heel snel. Wel als ik een migraine-op-bed-dag heb gehad. Dan ben ik zo 2 kilo kwijt, maar om daarom  te hopen op regelmatige aanvallen, dat is me ook wat. En met een goed vooruitzicht met de nieuwe medicatie zal ik toch zelf aan de bak moeten. Of toch maar iets minder LICHT door het leven?

Trouwens, het KunstLokaal is elke zaterdagmiddag geopend!
6

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

6

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.