Granny 4

Granny 4, pfff moeilijke ook weer deze.. Vooral om hem vierkant te krijgen, hoop dat het met blokken goed komt. Denk dat er wel foutjes inzitten, als ik kijk naar het voorbeeld en hoe andere hem hebben gehaakt ziet mijne er anders uit. Minder ruimte tussen bloem en rand, mijn bloem steekt over de rand uit, maar vind het eigenlijk wel leuk zo. Mijn vierkantjes zijn tot nu toe allemaal even groot dus dat vind ik al knap gedaan van mijzelf💪🏻 #granny4 #365dagenproject #eenmooigebaar
Granny 4, pfff moeilijke ook weer deze..
Vooral om hem vierkant te krijgen, hoop dat het met blokken goed komt.
Denk dat er wel foutjes inzitten, als ik kijk naar het voorbeeld en hoe andere hem hebben gehaakt ziet mijne er anders uit. Minder ruimte tussen bloem en rand, mijn bloem steekt over de rand uit, maar vind het eigenlijk wel leuk zo.
Mijn vierkantjes zijn tot nu toe allemaal even groot dus dat vind ik al knap gedaan van mijzelf💪🏻
#granny4 #365dagenproject #eenmooigebaar1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.