365 dagen LICHT#29

Ooit had ik op Etsy, een internationale soort van Marktplaats, een winkeltje waarin ik probeerde mijn kunst te verkopen en wat vintagespulletjes, waar ik zelf geen belang meer bij had. En er zijn best wat dingen over zee of oceaan gegaan om andere mensen blij mee te maken. En hoe grappig….op diezelfde Etsy is ibloesemand die verkoopt oorbellen, gemaakt van oude fietslampjes, oorbelof oude kerstverlichting. Ik wil er nog even over denken……..En gelukkig, ze hoeven niet van overzee te komen, want de maakster woont gewoon in Zwolle. Ik kan ze dus zo een keertje ophalen. En er was ook al zo’n leuk overhemd met allemaal lampjes! Ik word er nieuwsgierig van….wat is er allemaal voor leuk LICHTs te koop? En als ik goed nadenk……..dik 30 jaar geleden naaide ik al een jurk met lampen
6

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

6

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.