365 dagen LICHT #31

Vandaag, zondag 12-1-2020, aan de vooravond van mijn 1e Emgality injectie, beloof ik mezelf, als ik 10 dagen mijn migrainedagboek niet heb in hoeven vullen, iets leuks! Wat weet ik nog niet. Maar dat komt nog wel.

Meestal beloof je jezelf wat als je heel erg je best hebt gedaan om 10 kilo af te vallen. Als dat gelukt is, koop je wat moois of wat lekkers voor jezelf. Of doe je jezelf een lekkere verwenactiviteit cadeau.

Zulke dingen heb ik ook nog wel op mijn verlanglijstje staan. Een aromatouch behandeling, heerlijk relaxen met geurende essentiële oliën die ook nog wat doen in de nawerking! Maar die staan al op mijn lijstje met ‘lief-zijn-voor-mezelf-activiteiten’. Een avondje bioscoop is een verschrikking voor mijn hoofd. Of kan ik binnenkort zeggen was?? En kan ik toch naar die mooie documentaire Honeyland? En zal ik nog weer eens naar een live concert kunnen gaan, zonder dat ik de volgende dag plat lig? We gaan het zien! Eerst beloof ik mezelf wat leuks, waar ik niks voor hoef te doen, nou ja……behalve dan mezelf een prik in m’n been geven, vanmiddag! (Er was 1 ding wat ik vroeger nooit speelde, of wilde spelen……zustertje)

 
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.