365 dagen LICHT #33

70 zou hij zijn geworden vandaag, mijn broer! 2,5 jaar ouder dan ik. We hadden vast een mooi feestje gehad als hij had mogen blijven leven. 2 dagen is hij maar geworden. 2 dagen vol pijn lijden! En dan het LICHT zien!

Moeder droeg je 9 maanden onder haar hart en 2 dagen in haar armen. Vader droeg je naar je kleine graf en Jezus droeg je de eeuwigheid in.

Ook al heb ik hem nooit gekend. Is er geen fotootje van hem gemaakt. Ik mis hem!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.