365 dagen LICHT #34


Er staan deze week al weer 2 setjes BreiBoezems klaar bij ons uitgiftecentrum in Zwolle. Voor dames die ook, anders, LICHTer door het leven willen,

Als je getroffen bent door borstkanker en je door amputatie zonder je eigen borst(en) door het leven moet, dan zijn er diverse opties om die, hoe nep ook, te vervangen…..hoewel, dat lijkt me niet het goede woord voor zoiets ingrijpends. Een van de opties is de losse siliconen prothese die je in je beha draagt. En zwaar dat die zijn, vooral bij een maatje groter. Daar kan je heel wat klachten van krijgen. Als je dat probleem hebt, dan zijn er ook alternatieve, gebreide protheses. Bij stichting BreiBoezem kan je gratis zo’n BreiBoezem aanvragen. De ervaring van ruim 8200 vrouwen die de afgelopen 5 jaar BreiBoezems zijn gaan dragen is dat ze een stuk LICHTer door het leven gaan.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.