365 dagen LICHT #39

Zo af en toe is het heel erg nodig om onze tijdschriftenbak uit te mesten. Hoe leuk om dan ergens onderin de Sestra Winter tegen te komen, die mee mocht op onze kleine wintervakantie begin december, maar waar ik nog lang niet alles uit gelezen en bekeken had. En wat komt in het magazine steeds terug ……..LICHT. Zo leuk, om daar nu met andere ogen in te bladeren. Ik kom een challenge tegen….daar hou ik wel van, alleen ben ik te laat om er aan mee te doen en ik heb geen instagram. Maar ik kan het wel voor mezelf gaan en foto’s maken voor de ‘glimlach de dag’ challenge. Er staan zelfs tips bij om goede foto’s te maken en een van de dingen die je nodig hebt bij het fotograferen is LICHT. Ruben Timman, een bekende fotograaf waarover een ‘Portret’ geschreven is, noemt zelfs het goddelijk middagLICHT, als ideaal voor de portretten die hij maakt. En  dan lopen we daarna heerlijk in het bos, waar de zon mooi door de bomen schijnt. En ineens zie ik het. Regendruppels, gevangen in het LICHT. Terwijl manlief stevig doorstapt blijf ik even achter en probeer de druppels en het LICHT te vangen in een foto! Mijn 1e glimlachdedagfoto!
6

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

6

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.