365 dagen LICHT #43

Wat ik ook nog bij m’n migraine buddy gezien heb…en bril met roze glazen. Zo rond de kerstdagen hebben ze 2 weken een give-away actie. Met elke dag iets wat verLICHTing kan geven bij migraine. En daar zat ook zo’n roze bril bij. Als er maar even een zonnetje te zien is heb ik graag mijn zonnebril op. Zelfs als de zon er niet is, kan ik toch last hebben van scherp LICHT. Er zit er ook een standaard een zonnebril in de auto, in de fietstas, maar als ik ga lopen dan vergeet ik hem nog al eens. En hoe grappig dat mijn nieuwe hoedje daarin ook beschermend is. Enne met zo’n roze bril….. ben ik helemaal zo’n tante Til!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.