365 dagen LICHT #44

Sinds ik van mezelf een beetje geaccepteerd heb dat ik best wel kunst maak, heb ik een heleboel van mijn schilderijen ondergebracht bij exto.nl. Een site voor allerlei soorten kunstenaars en kunstliefhebbers. Als ik wat nieuws heb gemaakt, zet ik het erop en zo af en toe schrijf ik er een blog en via exto kan je kaarten kopen van mijn schilderijen. Ook leuk is het kunstwerk van de week. Elke week kan je stemmen op 2 kunstwerken bij exto.nl. Elke week een ander thema en het is zo leuk om daar aan mee te doen. Om te stemmen dan, bedoel ik. Al kan ik er natuurlijk zelf ook aan meedoen, als een van mijn schilderijen in het thema past. Maar ik geniet ervan om rustig de kunst van anderen te bekijken en er 2 uit te pikken die me wat doen! Zo was het vorige week 2d mixed media. Ik had daar zelf ook wel wat kunnen aanleveren, jammer genoeg was het me ontgaan. Maar ik kwam er wel leuke LICHTdingen tegen. Zoals ‘Verteerbaar LICHT’ van Ton Revers uit Castricum! Wat een grappige dingen maakt deze man. Daar ga ik van glimlachen.. Al heb ik zelf de foto niet gemaakt, ik vind wel dat ie in de glimlachdedagchallenge kan.
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.