365 dagen LICHT #61

Elke dag luisteren we even in de stilte van de Jezusruimte. Een meditatiemoment aan de hand van wat ds. Jos Douma schrijft over een kort gedeelte uit de bijbel. Vandaag was de titel: LICHT!

Ik vind het mooi dat er een mooie stoel als afbeelding bij de meditaties staat. In een van mijn gebedsschriften heb ik ook allemaal stoelen of bankjes – geknipt, geplakt of getekend, als symbool van tijd doorbrengen met Jezus!

N.a.v. psalm 27:1

De HEER is mijn licht, mijn behoud, wie zou ik vrezen? Bij de HEER is mijn leven veilig, voor wie zou ik bang zijn?
LICHT
[LEES:]
Wat valt je op in bovenstaande woorden? Wat raakt je?

[LUISTER:]
Ik ben je licht. Ik maak het licht in je leven, ook wanneer jij het donker inziet. Wees niet bang. Laat je zorgen los. Geef ze aan Mij. Je leven is bij Mij veilig. Altijd. Ook als je je onveilig voelt en angstig bent – Ik laat je niet los. Ik ben je veiligheid. Ik ben je licht.

[BID:]
Heer Jezus, wees het licht in mijn leven.

[WEES STIL:]
Neem nu tijd om stil te zijn in Jezus’ aanwezigheid.
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.