365 dagen LICHT #63

 

Ik schreef al een keer over het thema van Eva voor dit jaar. LICHT leven (daar hebben ze trouwens volgende week een paar themadagen over) 

Nu zag ik er een paar leuke tips/recepten/powerfoods tegen een winterdip. En daar had ik het gisteren ook al over. Geen idee of die tips ook met LICHT leven te maken hebben. Maar ik vond er wel een paar lekkere bijstaan. En of ze nou verLICHTing geven of niet! Ik ga ze proberen!

En ja, mijn dipje van gister heeft inderdaad het resultaat dat ik nu, nog een beetje zombie van m’n pillen, een pyamamorgen op de bank heb. De 1e keer sinds 1 maand 😀.
5

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

5

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.