366 dagen LICHT #79

Neeflief heeft een prachtige, lieve, muzikale, creatieve, Duitse vriendin. Ze maakt BilderLieder. Liedjes met een tekening. Of een tekening met een liedje. Ik moet maar eens vragen naar de volgorde. Het zijn bijzondere liedjes, gezongen met haar bijzondere stem. Dat donkerbruine doet me wel. Ik zou het graag wat beter verstaan. Maar ja, mijn Duits is van lang geleden………..Haar tekeningen spreken me ook aan. Ze verkoopt daar kaarten van en mijn favoriet is de zonsondergang. Ik zie mezelf ook zo weer zitten op een bankje bij het strand van Ouddorp. Ik hou van het oranjerode LICHT van de ondergaande zon.

Op haar website zijn een aantal liedjes te beluisteren en op YouTube nog veel meer!

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.