366 dagen LICHT #99

Als ik zo lekker buiten op de fiets zit, besef ik me heel goed dat het bijzonder is dat ik het LICHT op kan zoeken. Misschien duurt het niet lang meer voordat ik, of wij allemaal in huis moeten blijven en er niet meer op uit kunnen trekken om te genieten van buiten, van het LICHTe groen, de bloesems,forsythia, paardebloemen, madeliefjes,de zonsondergang.

Dan blijft die ene koekoeksbloem nog over, die tussen de frisse munt en de peterselie en de narcissen in de bak op ons balkon omhoogpiept.
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.