366 dagen LICHT #103

Licht en donker.

Ik heb geen idee hoe ik aan deze afbeelding gekomen ben. Het lijkt op het handschrift van een lieve vriendin. Ik vind hem wel toepasselijk voor vandaag. Een LICHTe zonnige dag, maar waarop we dringend verzocht worden om toch binnen te blijven. Dat maakt het vandaag voor mij een beetje donker, maar ik denk aan al die mensen die zich door al deze maatregelen zich eenzaam voelen. Ik ga straks maar een poosje zitten kleuren al die mensen knuffelen met kleur en gebed.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.