366 dagen LICHT #105

24-3-1965. Een LICHTpunt in mijn levensverhaal.

Meisje van 12, voor het eerst naar de kapper voor een berg krulspelden die een zogenaamde watergolfkapsel moesten creëren. (afschuwelijk eigenlijk) Een doorschijnende LICHTblauwe nylon jurk, met voering eronder (gelukkig maar) en een echte petticoat! Voor het eerst schoenen met hakjes! Oh wat had ik er naar uitgekeken. En dan niet te vergeten natuurlijk, een lief bruidspaar!! Ik mocht samen met een ander – voor mij onbekend – meisje bruidsmeisje zijn op de bruiloft van broer- en schoonzuslief! Ik zou nooit dat LICHTblauwe stofje uitgekozen hebben, dat was me eigenlijk te kinderachtig. Ik had liever alvast een soort van bruidsjurk aan gehad, denk ik. Maar ja…….ik had niks te kiezen. Wat ik dan weer wel had…… een eigen bruidsmeisjesboeketje! Maar ik was, als ik het me goed herinner, te verlegen om te shinen, die dag! Dat moest ik natuurlijk ook aan het bruidspaar overlaten. Van harte, lieve broer en schoonzus
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.