366 dagen LICHT #106

In deze tijd van weinig contact met de buitenwereld geniet ik bewust van de kleine dingen op een dag. Dat blijken ineens grote dingen te zijn. Samen tekenen n.a.v. een tekenchallenge met kleinzoonlief. Nog even een frisse neus halen buiten en dan ineens een andere kleinzoonlief tegenkomen die net daar de krant aan het rondbrengen is. Zwaaien naar de buurvrouw die voor het keukenraam staat. Schreeuwen naar de overbuurman die net zijn deur uit komt als wij de onze binnengaan. Hij verstaat ons niet, maar er is wel even contact. Een lief mailtje van een andere buuv. Zwaaien naar en kletsen van af het balkon met hond uitlatende kleinkinderen. Een kaartje met de post! Een bloemetje, een pakje met thee: “Thee is geen drinken, maar een knuffel”. Een videobelletje van schoonzuslief. Een belletje van broerlief. Bellen naar weer een ander buuv, bellen met dochterlief. Dat doe ik trouwens liever….gewoon bellen ipv dat videogebeuren.  En gelukkig dat we ook WhatsApp kunnen gebruiken om te bellen, want de 100 bel minuten per maand, waar er bijna elke maand meer dan de helft van over blijft zijn nu wel heel snel op. Appen, facebooken, brieven schrijven, kaarten sturen. (ik ga er vanaf nu maar opschrijven: “Postbode bedankt!!) Wat is er toch veel mogelijk! Allemaal LICHTpuntjes, je hoeft ze niet eens te zoeken!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.