366 dagen LICHT #107

Oh, oh, wat een voedingsadviezen komen er ook voor bij om ons te wapenen tegen het coronavirus. Ik denk niet dat het allemaal veel zal helpen, maar het is natuurlijk sowieso niet verkeerd om er op te letten vitamientjes binnen te krijgen. En kijk nou…..op een wandelingetje richting het dorp voor boodschappen kwam ik een veld vol vitamine tegen. Maar nou heb ik niks om het in te doen. We hebben een bakje bij ons voor evt wat vissalade van de viskraam, maar we houden het maar bij de haring. Dus bakje over! Op de terugweg weer langs de vitamineroute en een bakje geplukt. Prikt dat niet?? Als je het goed doet niet, je moet niet tegen de prikhaartjes instrijken. Soms lukt dat, maar soms ook niet. Een lekkere bak netels voor een gezond soepje! Wil je het recept? Je vindt het hier. Je vindt er ook plukadviezen en een recept voor brandnetelthee. Helemaal onderaan het soepje. Ik nam van alles de helft, want manlief is niet zo dol mijn GROENE wildpluk activiteiten. Dus het hele pannetje is voor mezelf.

Oh, was dit nou een LICHTblog of een hele erge GROENE……..
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.