366 dagen LICHT #108

We volgende adviezen die we krijgen maar op. Meedoen met Nederland in beweging, met het raam open voor de frisse lucht. Een kleine wandeling door het bos, als de zon er nog net is en bijna iedereen zijn maaltje kookt of aan het eten is. Van de zon genieten achter het raam. Achterstallig onderhoud doen = keukenkastjes schoonmaken (elke dag eentje want er zijn nog zoveel andere leuke dingen om te doen), diepvries ontdooien om die dikke klont bovenin kwijt te raken, zodat er weer goed brood in kan. Een hele goede stofzuigbeurt op onze slaapkamer……en wat kom ik daar tegen in een verscholen hoekje? M’n kotsbakje (sorry voor het onsmakelijke woord), maar het was het wel. Het ligt al 81 dagen ongebruikt in dat hoekje. Gewoon niet meer nodig gehad en dat terwijl het altijd voor het grijpen lag naast m’n bed. Als dat geen bak vol LICHT is!!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.