366 dagen LICHT #112

Ik ben een super dankbare-trotse-oma. Trots op al mijn lieve kleinkids die zo dapper thuis bezig zijn met schoolwerk, thuiswerk, huiswerk, hele dagen op elkaars lip zitten en niet zoveel en ver naar buiten kunnen als ze gewend zijn. Ik mis ze! We sparen al onze knuffels op tot later! Ondertussen hebben we natuurlijk wel contact. Dat is het mooie van deze tijd, dat dat gewoon kan! En zo krijgen we van alles te zien en te horen waar ze mee bezig zijn. En wat een verrassing dat onze mooie oudste kleindochter muzikale genen van 2 families mee heeft gekregen en van haar talent uit mag delen! Ze schreef een nummer voor iedereen die bemoediging nodig heeft. En wie heeft dat nou niet vandaag. Ik deel hem dus hier. “Not alone” van Louisa Lois en waar gaat het over? ……Juist ja, over LICHT!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.