366 dagen GROEN #113

Vandaag is het alweer 11jaar geleden dat ons leven LICHTer werd met de geboorte van een prachtige kleindochter. Ons 8ste kleinkind. We waren er een beetje ontDaan van, op 1 april, zo’n grapjesdag, een serieuze geboorte. Al heel gauw waren we volDaan! En super dat ze van GROEN houdt  en supporter is van schoon, en samen met ons het een beetje LICHTer wil maken langs de soms nogal vervuilde wegen in ons dorp. LoveyouDaantje! En dat ze nou toch helemaal geen feestje kan vieren met familie, vrienden en vriendinnen!

Wat was er nog maar weer toegestaan…………….maximaal 3 mensen op bezoek, als je niet snotterig bent of koorts hebt en er moet genoeg ruimte zijn voor die 1,5 meter afstand. Nou dat hebben ze daar wel. Kom op, we gaan!,
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Mathilda Slings zegt

    Tja, het voelt vandaag, ondanks dat we even een zelfgebakken taartje hebben gehaald, toch ontDaan. Het feit dat je niet even die dikke knuffel kan geven……..

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.