366 dagen LICHT #114

Ben ik niet op zoek naar LICHT, dan kom ik het wel tegen. Ik zag Zilverzand met   He, muziek?? Van ZilverZand? Dat klinkt wel een beetje bekend! De muziek klinkt ook een beetje bekend. Het klinkt een beetje ‘The ROCK”! En ja hoor, de Facebookpagina van ZilverZand heeft allemaal bekende gezichten. Zoonlief, nog een zoonlief, hun vrienden. Alle liedjes maar even luisteren (met de volumeknop op zacht) De schreeuw om LICHT komt van Jona.

Op de Facebookpagina wordt gevraagd:”beveel je ZilverZand aan ja/nee”. Tja wat zal ik daar nou op zeggen…. Het is niet echt mijn muziek, dus wat dat betreft beveel ik het niet zo aan, maar het zijn wel mijn kinderen en hun vrienden en daar ben ik natuurlijk heel onvoorwaardelijk trots op, dus zeg ik ja.

Toch ook even terug in de tijd, de videoclip van “Back to where we started” bekeken. Wat een tijd was dat! Ook voor ons als ROCK-ouders. Ik krijg er acuut heimwee naar.

Oh……m’n favoriet staat ook op youtube!! Ze speelden gelukkig ook wel eens rustige nummers, die ROCKers.
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.