366 dagen LICHT #115

We zagen hem een paar keer voorbij komen op televisie. Bij de Frontberichten met andere dappere strijders in de zorg en Op 1, met diverse ministers en andere BN’ers. Dokter Gor. Hij viel me op, vanwege een bepaald LICHT in zijn ogen. Hij straalt rust uit en vertrouwen. Mooi om te horen dat hij een gelovige jongen is, met een bijbeltje op zak. Wel een verrassing om hem tegen te komen als spreker in een online kerkdienst voor jongeren en dat op z’n vrije dag! Niks relaxen, maar nog steeds hard aan het werk! Wat een energie! Wat mooi om zo LICHT uit te mogen stralen! Ik voel me er door bemoedigd.

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.