366 dagen LICHT #115xtr

Een extraatje vandaag! Sinds onze “binnenzitten” en “geen live contacten” delen manlief en ik, meestal ’s avonds voor het slapen gaan, onze LICHTpuntjes van de dag. De ene keer zijn het er een heleboel, een andere keer moeten we een beetje op zoek, maar gelukkig zijn ze er altijd wel. En nu, vandaag hoef ik niet echt op zoek. Ik heb ik de 1e er al een heleboel binnen! Hier deel ik nr. 1! We hadden afgesproken dat we voor de koffie even druk aan de poets zouden gaan. Manlief nam de ramen voor zijn rekening en ik het stoffen en zuigen. Al een hele tijd staat onze piano mij aan te grijnzen, maar ik neem er eigenlijk de tijd en de rust niet voor om er eens even lekker achter te gaan zitten. Hij staat er dus eigenlijk te verstoffen. Jammer!! Dus onderbreek ik even het stoffen en ga zitten en speel! Le Onde!  (Ik zou het niet durven om m’n eigen spel hier te delen, vandaar de maestro zelf)

Een tijdje later komt manlief me zoeken. Hij ziet me nergens, maar vindt het wel gezellig dat ik tijdens het werken de radio aangezet heb! Nou…..groter compliment kan je toch niet krijgen!!
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Trudy zegt

    Ook ik heb met verslofte, verkleurde dwarsfluit uit de vergetelijkheid gehaald. Speel nu 2 x p dg 15 min. Speel met cd mee. ” Dowani” Templi play along for classical music. Je eigen orkest speelt mee. Bak er niets van, geen lipspanning, geen vinger vlugheid geen zuiver toon. Alles maakt niets uit. Ik geniet en oefen. Niemand hoeft het te horen wat wat een innerlijke vreugd.

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.