366 dagen LICHT #116

Gisteren rolde die op onze mat…..oh nee, zat die in onze brievenbus, beneden in de hal! Niks geen post op de mat als je in een appartement woont. Voor ons ook nog geen lekker zonnetje om even in buiten te zitten, want ons balkon ligt niet in de zon. Misschien morgen? Voor nu wel jammer, maar als het zo heel warm is is het weer fijn. Elk nadeel heeft zo ook weer z’n voordeel.

Maar daar had ik 116het helemaal niet over. Ik had het over de deurmat en de brievenbus. Wat zat er nou in? Het boek “Zie ons leven” een uitgave van Sestra en Lume. Lume wat LICHT betekent. En het boek gaat over een heleboel vrouwen die LICHT hebben verspreid in hun leven. En laat mijn lieve, wat sombere oma daar nou ook een plekje in gekregen hebben. Hoe zij voor mij, toen ze er lang niet meer was inspirerend is geweest en haar LICHT liet schijnen? Ik schreef er al eerder over. Een van mijn eerste LICHTblogjes ging er over. En nu is het boek daar. Een boek vol LICHT! Dat wordt lekker lezen, dit weekend.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.