366 dagen LICHT #118

Zou ik me daar toch zomaar een week vergissen met de 4e anti-migraine-prik. Hij stond voor volgende week maandag in mijn agenda. Maar toen ik een beetje aan het tellen ging na 9 maart – + 28 dagen – kwam ik toch echt op vandaag uit. Gelukkig maar, want anders was ik wel in de problemen gekomen, denk ik. Gelukkig dat dat LICHTje opging!

Ik was er hyper van, afgelopen donderdag. Voor het eerst sinds ik MyMigraineBuddy gebruik kreeg ik de melding dat ik 10 dagen migrainevrij was. Ik heb het nog wel eens gehaald tot de 9 dagen, maar dan moest ik toch weer een aanval registreren, ook al was dat niet zo’n heftige als ‘vroeger’. Maart was een geweldige maand. En als ik naar januari en februari kijk, dan zit er een prachtige vermindering in van kleur! Als dat zo doorgaat………
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.