366 dagen LICHT #119

Ik had hem al een poosje klaarstaan, BROKEN van de band Coldplay. Lume plaatste een keer een foto van de tekst op Facebook en als enthousiast volger van Lume en hun LICHTverspreiding, heb ik die opgeslagen om ooit te gebruiken. En daar zocht ik op YouTube de video bij, live gezongen in Jordanie.

Broken! Nou, ik voel me best gebroken bij al het akelige nieuws rond corona. De angst om besmet te worden of te zijn, de angst om het over te dragen. Het verdriet van sterven, ook van bekenden. Het geen afscheid kunnen nemen, het anders gaan rond begraven of cremeren. Het harde werken van andere mensen voor ons, terwijl wij maar wat thuiszitten en ons ding doen en af en toe een luchtje scheppen. Corona raakt ons allemaal. Corona breekt ons. De een heftiger dan de ander. En allemaal verlangen we naar LICHT aan de horizon. LICHT in ons leven. Dat LICHT wens ik iedereen toe.

En als dan mijn lieve, malle, muzikale familie met hun eigen corona-cover komt van dit lied, dan deel ik die graag met jullie.

https://www.youtube.com/watch?v=7QSh2QbvXQk

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.