366 dagen LICHT #120

Ik had die 10 dagen hoofdpijn/migrainevrij allang losgelaten voor dat cadeautje van mezelf. Manlief had gezegd dat het onzin was om daarop te wachten. Hij vond dat ik het gelijk al verdiende. “Koop iets creatiefs”, zei hij. Lief, dat hij me altijd zo stimuleert in mijn creatieve bezigheden. Ik ben daar natuurlijk superblij mee en dat is elke dag een groot LICHTpunt in mijn leven. Maar het duurde maar en duurde maar. Ik wou toch zelf die 10 zien. Maar omdat het uitbleef en  ik intussen, het advies van manlief opgevolgd had en iets creatiefs bedacht had wat ik graag zou willen hebben, heb ik begin vorige week de stoute schoenen aangetrokken om wat voor mezelf te bestellen. Bij de plaatselijke winkeliers kon ik dit niet krijgen. In mijn eigen buurt ook niet dus ik moest wel online deze keer. Er moest ook nog een cadeautje komen voor kleindochterlief, met mijn creatieve genen. Dus 2 in 1 klap. Het pakket kwam een paar dagen te laat voor haar verjaardag. Maar ze kreeg zoveeeeeeeeeeeel cadeautjes op haar coronaverjaardag, dat dit ook wel wat later afgegeven kon worden. En laat het nou net op mijn 11e migrainevrije dag bezorgd worden. Elke dag verder is een mijlpaal! Jammer genoeg staat ie vandaag weer op 2 dagen, zaterdag en zondag waren echte migrainedagen waarop ik gelukkig, zonder te hoeven tellen of het wel mocht, mijn aanvalsmedicatie mocht hebben, waardoor het toch nog LICHTe dagen konden worden. Waarop ik lekker bezig kon met mijn nieuwe kleurpotloden.
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.