366 dagen LICHT #144

Naast Lectio Divina besteed ik in deze ‘tijdover’ tijd aandacht aan mijn kledingkast. Ik wel heel graag een duurzame kledingkast en ben me goed bewust dat ik daarin stapje voor stapje bezig mag zijn en dat ik niet in 1 keer de hele boel over de kop hoef te gooien. Merijntje van confidencebycolor heeft een groep op FaceBook heeft waarin de deelnemers via foto’s van hun outfit elkaar tips geven. Ik vind het wel wat om mezelf op de foto te zetten, daar heb ik wel een duwtje voor nodig, en dan moet ie ook nog geplaatst worden. Maar ik heb al een aantal leuke tips en complimenten gekregen. En dat is wel weer fijn, want heel eerlijk gezegd, ben ik in deze tijd van thuis zitten vaak geneigd om pyamadag te houden. ‘Vroeger’, in mijn veelvoorkomendemigrainetijdperk, kwamen die elke week wel een keer voor. Nu zijn ze zeldzaam, wat natuurlijk wel weer heel fijn is. Maar goed….terug naar mijn duurzame kledingkast. Ik heb inmiddels best wel een paar duurzaam, fair trade geproduceerde kledingstukken, aangeschaft, maar niet alleen ‘groene’ stofjes en fairtrade geproduceerd is duurzaam, ook 2e handskleding. Of iets wat al een hele tijd achter in je kast ligt of hangt en wat je nog steeds niet weggedaan hebt. Ik vind het leuk, om met wat hulp en tips, te kijken hoe ik zulke dingen, toch nog weer kan gaan dragen en een 2e leven kan geven. Het werpt wel een leuk LICHT in de kast.

Ik kwam op deze groep terecht, via een blog van Hermien van Kouwekleren, die ik in het kader van GROEN leven al een hele tijd volg. Feit is wel dat ik nu een heleboel tijd kwijt ben op Facebook en dat vind ik dan weer wat minder. Er was een tijd dat ik tijd tekort had om alle dingen te doen die ik wou doen. Het voelt dan nog steeds raar om nu zoveel tijd over te hebben. Zonder corona zou ik die denk ik heel anders besteden, maar voor nu vind ik het wel even best.

 

 




3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.