366 dagen LICHT #147

Bevrijdingsdag. Vandaag voel ik me niet helemaal vrij vandaag, al schijnt de zon, al wappert de vlag.  Dat vind ik wel jammer. Na 3 koppen koffie is mijn hoofdpijn nog niet helemaal verdwenen. Misschien moet er nog wat zwaarder geschut aan te pas komen. Maar eigenlijk wou ik het daar helemaal niet over hebben.

Ik schreef al eerder over de cursus Lectio Divina die ik de dagen tussen Pasen en Pinksteren volg. En daarnaast is er in de maand mei nog een challenge waar ik me voor aangemeld heb. Ik doe er op dit moment niet aan mee. De biblejournaling challenge “In vogelvlucht”.   Al doe ik  niet vaak aan biblejournaling, ik vind het wel een hele mooie manier om zo creatief met de bijbel om te gaan. Daar hou ik van. Ik hou ook van vogels en vooral van bijbelteksten waarin het gaat over schuilen onder vleugels. Ik bewaar het voor na Pinksteren, maar zo af en toe werp ik er alvast wel een blik op.

Zo is er vandaag een mooie bevrijdingsdagverwerking. Maar die van gisteren spreekt me ook wel aan, omdat die gaat over shinen. En shinen doe je in het LICHT! Ik deel hem hier  met jullie, met dank aan Bettuelle en haar creatieve team.

De illustratie is van Anita Kloppenburg

 

 

 

 

 
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Bettuelle zegt

    Wat gaaf dat je dit gedeeld hebt van bettuelle.nl !
    Dankjewel en ik hoop dat je hoofdpijn inmiddels weg is?

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.