366 dagen LICHT #150

Om nog even voort te borduren op ons vakantieweekje…. als manlief vist (tijdens de vakantie) dan zoek ik vaak een expositie op. Maar ja dat kan nu natuurlijk niet. Dat vissen wel, maar die expositie niet. Gelukkig is er internet en kan ik op het balkon, lekker in de buitenlucht kunst  bekijken. Bij exto.nl bijvoorbeeld. Ik heb daar zelf ook een website. www.thilthings.exto.nl.

Nu ik me wat focus op LICHT,  heb ik voor mezelf daar eens even bij het zoekLICHTje LICHT ingetikt, om te kijken wat de aanwezige kunstenaars voor LICHTs te bieden hebben. En dat is heel divers. Meer dan 100 pagina’s met steeds 40 schilderijen, foto’s of beelden met LICHT in hun titel of met een LICHTassociatie. Genoeg te kijken dus, en er staat heel wat inspirerends bij. Van de 1e 3 bladzijden heb ik er 3 uitgekozen, die mij aanspreken om jullie te laten zien.

Ergens jeukt het wel bij me om zelf eens in het LICHT te kruipen en te zien wat er dan uit mijn handen tevoorschijn komt. Wie weet………In ieder geval is deze er al: En toen was er LICHT!

https://www.exto.nl/werk/15900660_het+licht.html

https://www.exto.nl/werk/221084205_Bevrijding.html

https://www.exto.nl/werk/149793788_Meer+licht+4.html
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.