366 dagen LICHT #154

Vandaag is het 200 jaar geleden dat Florence Nightingale werd geboren. Ook wel bekend als ‘The lady with the lamp’.  Deze lady was een Britse oorlogsverpleegster tijdens de Krimoorlog. Ze heeft voor veel gewonden en stervenden het leed verLICHT en de zorg verbeterd. Geen wonder dat de Internationale dag van de Verpleging op haar verjaardag valt. Mooi om vandaag te denken aan het vele goede werk dat alle medewerkers in de zorg verrichten, vooral nu er in deze coronatijd zoveel van hun inspanningen gevraagd wordt. Ze mogen in het zonnetje vandaag! Zet ze in het LICHT!
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.