Landgoed Keppel # 7.197 van 365

In Laag-Keppel ligt dit mooie grote landgoed. Ik ben er voor u een wandeling gaan maken. Op www.facebook.com/eendkuhwak kunt u de pixels van die wandeling bekijken.

Bij een lnadgoed hoort uiteraard een landhuis. Dat laat ik u morgen zien. Helaas is de ruimt erond het kasteel niet te bezoeken.

In de 19e eeuw was het landgoed 1600 hectare groot. Daar is nu nog 560 hectare van over. Een deel van het landgoed bestaat uit bos. De rest is weiland, water en er staan nog een aantal boerderijen en huizen in het gebeid.

Vanaf 1962 is het landgoed in het  bezit van de Pallandt van Keppel Stichting. Zij zorgen voor beheer en behoud van het landgoed.

Op Landgoed Keppel is het mogelijk om een vakantiehuisje te huren. Op https://www.landgoedkeppel.nl/ is daar meer over te lezen.

Groetjes Kuh Wak
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.