366 dagen LICHT #159

Er schijnt weer wat LICHT aan de coronahorizon. We mogen weer wat meer. Wij gingen zelfs al een weekje op vakantie op een hele, nog stille camping. We konden in het weekend in de kantine een papatje met gehaktbal (of wat anders) bestellen en moesten dat aan een speciaal gemaakt loketje afhalen. Inmiddels mag daar ook een ietsje meer. In de afgelopen maanden hebben we ons heel erg beperkt met het brengen en ontvangen van bezoek. Op 2 handen te tellen! En dan waren het kinderen en kleinkinderen die we zagen op anderhalve meter, zonder de gebruikelijke knuffels. Wat missen we die! Zo misten we ook een aantal verjaardagen in onze familiekring. Te beginnen met onze eigen, die we in maart wilden vieren met onze kinderen ipv in juli.  We mogen weer bij elkaar komen met 30 mensen. Laat dat nou net het aantal leden zijn van ons gezin. We moeten maar eens bedenken hoe en wanneer we dat gaan doen. Vorige week was het de 8ste verjaardag van onze Linde! Feestslingers, Feestkaartjes, Feestcadeautjes, FeestLICHTjes. Lieve Linde, een boom van een meid! Toen bloeiden de lindebomen nog net niet. Maar nu wel!! En we kunnen het vanaf ons balkon bijna ruiken. Als m’n gehoor wat beter was kon ik zelfs de bijen horen zoemen. Ik word altijd wel blij van de linde, en geniet van de LICHTe lindehoning. En altijd van onze lieve Linde!

Nog een Lieve Lindeherinnering aan heel lang geleden. M’n vader achter de piano en samen met mijn broer Pim dit lied zingend. (Ik mocht niet mee doen, omdat ik bromde…..)

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.