366 dagen LICHT #163

Het is inmiddels al weer bijna 28 jaar geleden dat mijn moeder overleed aan ALS. Maar nog steeds als ik ergens de afkorting ALS hoor of zie, dan komt er zo’n pangetje pijn in mijn hart. Om het lijden van mijn moeder en daardoor ook van mijn vader, maar vooral om de mensen wie het betreft als ik het hoor of lees. Zo ook een facebook bericht van de EO over Sascha, die zichzelf  ‘weduwe in opleiding’ noemt, omdat haar man ALS heeft. Heftig zo’n verhaal! Maar ook met LICHTpunten en bemoedigingen. Vandaag komt er een boek uit wat Sascha heeft geschreven: Papa draak wordt niet meer beter. Ook bedachten Anjo en Sascha  Luka & the LIGHTs.  Dit moet een korte animatiefilm worden over het robotje Luka, zijn bedrading gaat stuk waardoor onderdelen niet meer goed werken en zelfs uitvallen. Diagnose: ALS.

 

 

 

 

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.