366 dagen LICHT #165

LICHT geeft ons een gevoel van veiligheid in de duisternis. Toch heeft het overmatig gebruik van kunstLICHT een negatieve impact op ons én onze omgeving. Het verstoort ons slaapritme en schopt het bioritme van de natuur in de war. Hoe ontstaat LICHTvervuiling en wat kunnen we er aan doen?

Tja, dat bestaat dus ook nog, een negatieve kijk op LICHT. Lees verder over wat LICHTvervuiling is,  op het blog van “Voor de wereld van morgen”

 

 


 

 

 

 
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.