366 dagen LICHT #169

Het is vast wel opgevallen dat ik in het begin van de 365 dagen LICHT vaak over mijn migraine schreef. Het was er gewoon altijd, dus kon ik er ook niet omheen. Nu is het nog maar af en toe dat ik er wat aandacht aan geef. God zij dank vraagt het ook niet meer zoveel aandacht in mijn leven, daar ben ik zo blij mee! Gisteren prikte ik mezelf weer LICHThandig in mijn buik. Dan kan ik er weer 4 weken tegen. En nu begon ook net gisteren de Migraine and Headache awareness month. Een hele maand in het teken van migraine. 30 dagen om mensen bewust te maken van wat migraine is. Ik denk er nog even over na of ik in mijn 366 dagen LICHT nog 29 dagen LICHT op migraine in zal ruimen. Dat zie je dan morgen wel………..

Mijn  woorden met de  letters van migraine om mijn pijn te omschrijven. En…….woorden schieten echt tekort!

Mateloos

Irritant

Gemene

Radeloze

Aanwezigheid

Injecties

Nevenverschijnselen

Eenzaam
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.